Croator Web Studio

Tko smo mi, pitate se?

Dobro došli u Croator Web Studio, tim koji pretvara ideje u vrhunske web stranice, a webove u moćne marketinške alate za tvrtke svih veličina.

Izrada web stranica

Kvalitetan web ključan je za uspješnu online prisutnost jer odražava profesionalnost i vjerodostojnost tvrtke te privlači i zadržava klijente.

Marketing

Iz marketinške perspektive, kvalitetna prisutnost online su ključne su za uspješnu poslovnu priču i stabilno poslovanje.

Tko smo mi?

Dobro pitanje!

Još jednom, hvala vam na surfanju našim webom i interesom za naše poslovanje. Tvrtka smo koja se bavi razvojem weba i digitalnim marketingom sa sjedištem u Rijeci. Ušli smo u 4. godinu poslovanja, ali imam osjećaj da je prošlo barem 10 😀

Specijalizirani smo za uspostavljanje i unaprjeđenje online prisutnosti kroz kvalitetne web stranice i strukturirane marketing pristupe.

Na svemu ovome blisko surađujemo sa našim klijentima i partnerima s kojima zajedničkim snagama radimo na stvaranju privlačnih web stranica prilagođenih korisnicima, privlačenju prometa i konverzijama.
Osobito se ponosimo našom kvalitetom i razinom podrške i edukacije u razdoblju nakon inicijalnih koraka, ili tokom mnogobrojnih aktivnih kampanja.

Pitajte naše klijente 🙂
CROATOR TIM

Stojimo na raspolaganju

Predani zajedničkom uspjehu, sa svakim sljedećim korakom.

Stvarno smješnih uredskih šala ...
Kvalitetno napravljenih šalica kave ...
.. profesionalnih i pouzdanih pristupa rješavanju problema?
Croator web studio
Pogledaj video
RECENZIJE

Par riječi naših
klijenata

"Vrhunska suradnja! Tomislav je uvijek stand by što jako puno znači pogotovo tko se prvi put susreće sa web dizajnom i sve što on nosi. Preporučujem od srca 🤗"

img
Martina Milina
CEO, Mashala

"Vrlo ažurni i profesionalni. Jako sam zadovoljna web stranicom za moju agenciju"

img
Josipa Grbić
CEO, Vita Nova nekretnine

"Moram pohvaliti rad i trud! Puno vremena je ulozeno ali su rezultati fantasticni. Posebno sam zadovoljan suradnjom i otvorenom komunikacijom."

img
Marin Matić
CEO, Emini
Digitalni
Marketing
Web
Razvoj
PARTNERI

Cijenjeni klijenti

Predani zajedničkom uspjehu, sa svakim sljedećim korakom.

Svi klijenti >>

Idemo razgovara o
tvom projektu.

Slobodno se javite sa pitanjima ili za razgovor o potencijalnoj suradnji.