Izrada web stranica

Izrada web stranica – Rijeka: Naš tim stručnjaka nudi prilagođena rješenja koja će vašu online prisutnost podići na novu razinu. Bilo da se radi o poslovnim stranicama, e-trgovini ili osobnim projektima, mi stvaramo moderne, responzivne i optimizirane web stranice koje će privući i zadržati vašu ciljanu publiku.

Izrada web stranica

Oslobađamo pun potencijala weba i vašeg poslovanja.

Web dizajn

Transformiranje vaših vizija u digitalni svijet.

Izrada web stranice.

Kakav web trebam?

Shvaćamo da je svaki posao jedinstven, a izrada web stranice može biti kompleksan proces sa puno pitanja. Iz tog razloga blisko surađujemo s vama, našim klijentima - kako bismo razumjeli vaše specifične potrebe i ciljeve. Da bismo vam dali kvalitetan savjet i zajedno gledali u pravom smjeru, i mi trebamo par informacija.

Bez ikakve obveze, kontaktirajte nas za besplatne konzultacije. U najgorem slučaju ćete naučiti o cijenama i uvjetima, a znamo prosut i koji biser koji će vam dobro doći u budućem online poslovanju. 🤓

U idealnom scenariju, vrhunsku suradnju s kojom ćemo svi biti zadovoljni!

Popunite kontakt formular >>
Razvoj i dizajn

Web stranica bi trebala biti više od puke zbirke teksta i slika – trebala bi biti zanimljiva, prilagođena korisniku i fokusirana na ispunjenje cilja radi kojeg je izrađena. Ovo je savršena kombinacija koja garantira kvalitetu i rezultate.

Održavanje web stranice

Ne nestajemo nakon pokretanja web stranice – uvijek smo dostupni za pružanje kontinuirane podrške i ažuriranja prema potrebi. Naš cilj je biti vaš dugoročan partner i pomoći da vaše online poslovanja ide prema naprijed.

Dokumentacija i edukacija

Vjerujemo da bi naši klijenti trebali imati razumijevanje rada i dokumentirane procece svojih web stranica, ukoliko to žele. Cilj je da se osjećate samopouzdano i osnaženo kada je riječ o upravljanju vašom online prisutnošću.

Kakav web trebate?

Standardne opcije

Pošto je svaka web stranica različita, uvijek se je najbolje konzultirati. Kako biste imali informativne cijene izrade različitih tipova web stranica, za vas smo izradili kalkulator. Kliknite na link ispod i saznajte okvirnu cijenu vašeg novog weba.

Zanima te cijena?
Pogledaj video
RECENZIJE

Par riječi naših
klijenata

"Vrhunska suradnja! Tomislav je uvijek stand by što jako puno znači pogotovo tko se prvi put susreće sa web dizajnom i sve što on nosi. Preporučujem od srca 🤗"

img
Martina Milina
CEO, Mashala

"Vrlo ažurni i profesionalni. Jako sam zadovoljna web stranicom za moju agenciju"

img
Josipa Grbić
CEO, Vita Nova nekretnine

"Moram pohvaliti rad i trud! Puno vremena je ulozeno ali su rezultati fantasticni. Posebno sam zadovoljan suradnjom i otvorenom komunikacijom."

img
Marin Matić
CEO, Emini
Digitalni
Marketing
Web
Razvoj

Idemo razgovara o
tvom projektu.

Slobodno se javite sa pitanjima ili za razgovor o potencijalnoj suradnji.