Profesionalan pristup

Online prisutnost

Organizirajte svoje poslovanje oko snažne online prisutnoti i prezentirajte se kao profesionalan poslovni subjekt u očima vaših partnera i klijenata.

Specijalizirana funkcionalnos web stranice

Online poslovni alati

Vaše poslovanje zahtjeva naprednije funkcionalnosti i alate kao što su filtriranje nekretnina u agencijama, pronalazak smještajnih jedinica, izračun cijena poslova na webu, napredne formulare, online plaćanja . . .

Radimo za vas

Kontinuirana podrška

Zbog nešto kompleksnijeg rada sa ovakvim web-om stojimo na raspolaganju i pomažemo u vođenju online poslovanja. Uz to kreiramo 1on1 treninge i uvijek dostupne članke za rad na web stranici.

Organiziraj poslovanje oko Web Stranice

Web stranice za zahtjevnije poslovne subjekte dolaze pune funkcionalnosti i alata s kojim će vaši korisnici moći surađivati s vama online. Ovakve web stranice su puno više od obične web stranice i često su srž poslovanja.

Web stranice za ovakva poslovanja se najčešće rade za agencije nekretninama, agencija za najam smještaja, web stranice gdje je potrebno kreirati individualne račune, napredne blogove, oglasnike i ostale poslove gdje postoji potreba za snažnom online platformom.

web-za-poslovanje-napredni

Nudimo rezultate

Osim izrade web stranice za vaše poslovanje potrebno vam je još par stvari. Uvijek se u potpunosti informirajte i izbjegnite neočekivane troškove. Mi ćemo se pobrinuti da imate sve što vam treba, a ako želite znati više, pripremili smo članak za vas.

Domena
Web hosting
Održavanje web stranice

Domena je ukratko i pojednostavljeno jedinstvena adresa u svijetu weba koja predstavlja lokaciju naše web stranice. Kao primjer, ovo je naša domena – www.croator.hr.

Cijene domena se kreću od 60kn na dalje, a ukoliko imate otvoren poslovni subjekt u republici Hrvatskoj imate pravo na besplatnu .hr domenu. Ispod je par mjesta gdje možete provjeriti dali je vaša domena slobodna:

Izuzetno važna stavka kako biste osigurali brzinu i sigurnost rada vaše web stranice. Mi nudimo web hosting na virtualnim web serverima koje smo sami konfigurirali i imamo odlične rezultate.

Iako preporučamo naš web hosting za stranice na kojima mi radimo, možete pronaći nešto nižu cijenu shared web hostinga kod tvrtki u Hrvatskoj i svijetu. Najčešće to dolazi uz lošiji peformans. Evo par preporuka:

Održavanje web stranice je izuzetno važna stavka. Osim sitnih izmjena koje ćete s vremenom vjerujte nam imati, brinemo se o sigurnosti i brzini vaše web stranice, SEO te backup vaše web stranice.

Uz ovo vam radimo kratku edukacije i dobijete pristup našim internim člancima gdje ćete naučiti više o samostalnom upravljanju i ažuriranju web stranica. I da, uvijek smo na raspolaganju kada zapne.

 • Održavanje sigurnosti i brzine
 • Edukacije i kreiranje pričuva stranice
 • Održavanje uključeno u cijenu prvu godinu

Cjenik

Cilj nam je ponuditi vrhunski odnos uloženog i dobivenog sa našim web stranicama. Fokus nam je na kvalitetu i ispunjavanje cilja vaše web stranice.

Web hosting
300,00kn
godišnje
Nudimo vlastiti web hosting ili preporuku za zakup web hostinga ovisno o vašim potrebama.
 • Croator Web Studio Hosting Web serveri koje smo osobno konfigurirali i održavamo radi najboljeg mogućeg performansa. Cijena od 300kn/godišnje.
 • Preporuke za web hosting Uz vlastiti web hosting ćemo rado preporučiti i druge web hosting tvrtke u Hrvatskoj. Postoje i jeftinija rješenja koja se kreću od 100njak kn/godišnje.
 • Email račun & backup Za vas kreiramo Email račun vezan uz domenu te tjedne/mjesečne pričuve, ovisno o vašim potrebama.
Izrada web stranice
Od 4000,00 Kn
Moderne, responzivne, UI/UX, SEO optimizirane, intuitivne, jednostavne za korištenje
 • Moderne & responzivne Moderne i responzivne web stranice koje posjetitaljima pružaju vrhunsko iskustvo i kvalitetan sadržaj.
 • Dodatne funkcionalnosti web stranice Ovakve web stranice rješavaju specifične probleme. Recimo mogućnosti kompleksnijeg filtriranja, rezerviranja, kreiranja računa, a najčešće su to news portali, web za agencije, kampove, hotele...
 • Posvećenost SEO-u i online vidljivosti samog poslovanja Radimo sa vama kako bismo osigurali maksimalnu online vidljivost vašeg poslovanja.
*** Cjena izrade web stranice je informativnog karaktera i može se mjenjati ukoliko vam je potrebna posebna funkcionalnost. Kontaktirajte nas kako bi vam poslali neobvezujuću ponudu.
Održavanje Web stranice
300,00Kn+
mjesečno
Održavanje i rad na sigurnosti i brzini web stranice kao i povremene promjene na samoj stranici.
 • Sigurnost & brzina Web stranici je kao i svakom sustavu potrebno održavanje s vremena na vrijeme.
 • Ažuriranje sadržaja Uz izmjene sadržaje radimo i edukacije vlasnika kako biste određene promjene mogli raditi i sami.
 • Mjesečna izvješća Performans, posjetie i sugestijama za daljnje unaprjeđenje.

Naš portfolio

Surađujemo sa mnogo klijenata. Ovo su neki od njih:

Što kažu naši klijenti?

Ponosimo se suradnjom sa klijentima i oni znaju da mogu računati na nas u bilo koje vrijeme. Evo što oni kažu:

andrija-tokic-andrijakop
"Zadovoljan napravljenim. Jednostavno, brzo, drugačije... i Tomislav uvijek dostupan, bravo!"
Andrija Tokic

andrijakop.hr

Arsim-Ibisi-PainteradnDecorator-1
"Odlično složena web stranica. Što je najvažnije, klijenti sada mogu pronaći moj posao online"
Arsim Ibiši

painteranddecorator.eu

Emini-Marin-Matic-1
"Moram pohvaliti rad i trud! Puno vremena je ulozeno ali su rezultati fantasticni. Posebno sam zadovoljan suradnjom i otvorenom komunikacijom."
Marin Matić

emini.hr

Josipa-Mustac-Vita-Nova
"Vrlo ažurni i profesionalni. Jako sam zadovoljna web stranicom za moju agenciju"
Josipa Mustać

vitanovanekretnine.hr

Mashala.eu-Martina-Milin-review
"Vrhunska suradnja! Tomislav je uvijek stand by što jako puno znači pogotovo tko se prvi put susreće sa web dizajnom i sve što on nosi. Preporučujem od srca 🤗"
Martina Milin

mashala.eu

Vinko-Lukic-Apartmani-Lukic-1
"Moderno i funkcionalno. Sve u svemu odlično odrađen posao i dobra suradnja."
Vinko Lukić

apartmani-lukic.com.hr

Sandi-Fonovic-SU-Sprint-1
"Profesionalno odrađen posao, web stranica izuzetno brza. Svaka preporuka!"
Sandi Fonović

su-sprint.hr

Josip-Jozin-Jozin-Gradnja
"Odlično odrađen posao. Stranica moderna, funkcionalna, laka za održavat. Preporučam!"
Josip Jozin

jozingradnja.hr

Kontaktiraj nas

Javi se za besplatne konzultacije… Obavit ćemo razgovor, popit kavu i raspravit o tvojim potrebama i ciljevima.

  Počni pisati i klikni Enter za pretragu

  Shopping Cart