Platforma za prodaju

Web Trgovina

Pokreni vlastito poslovanje kreiranje web trgovine i baci se u poduzetničke vode. To može biti “dropshipping” ili obična online trgovina.

Online alati za izgradnju web trgovine

Edukacije i pomoć u planiranju

Mi ćemo vam kreirati web trgovinu, ali što onda? U tom trenutku imate vrhunsku infrastrukturu, ali morate doći i do kupaca. Za vas kreiramo 1on1 edukaciju o alatima i procesima za ostvarenje cilja.

Remote podrška

Tu smo radi vas

Kroz cijeli proces naše suradnje stojimo vam na raspolaganju, odgovaramo na vaša pitanja i sugestiramo sljedeće korake. Konačne odluke su na vama. Nemamo instant odgovor na sve pitanja, ali znamo gdje ga naći.

Stvaramo rješenja

U 2020, vremenu kada poslovanje na veliko migirara u sferu digitalnog, jednostavna web stranica je uistinu minimum koji možete napraviti za svoje poslovanje, a može vam dati tako puno…

Osnovne web stranice se najčešće sastoje od 1 do 3 podstranice koje posjetiteljima prezentiraju vaš posao i usluge, upoznaju sa vašim poslovanjem te im omogućuje online kontakt te pronalazak vaše fizičke lokacije putem online mapa.
Uz sve ove benefite, uz kvalitetan web se pozicionirate kao ozbiljno poslovanje i stvarate si još jedan kanal prodaje kojem ste vlasnik samo vi.

web-trgovina-features

Nudimo rezultate

Osim izrade web stranice za vaše poslovanje potrebno vam je još par stvari. Uvijek se u potpunosti informirajte i izbjegnite neočekivane troškove. Mi ćemo se pobrinuti da imate sve što vam treba, a ako želite znati više, pripremili smo članak za vas.

Domena
Web hosting
Održavanje web stranice

Domena je ukratko i pojednostavljeno jedinstvena adresa u svijetu weba koja predstavlja lokaciju naše web stranice. Kao primjer, ovo je naša domena – www.croator.hr.

Cijene domena se kreću od 60kn na dalje, a ukoliko imate otvoren poslovni subjekt u republici Hrvatskoj imate pravo na besplatnu .hr domenu. Ispod je par mjesta gdje možete provjeriti dali je vaša domena slobodna:

Izuzetno važna stavka kako biste osigurali brzinu i sigurnost rada vaše web stranice. Mi nudimo web hosting na virtualnim web serverima koje smo sami konfigurirali i imamo odlične rezultate.

Iako preporučamo naš web hosting za stranice na kojima mi radimo, možete pronaći nešto nižu cijenu shared web hostinga kod tvrtki u Hrvatskoj i svijetu. Najčešće to dolazi uz lošiji peformans. Evo par preporuka:

Održavanje web stranice je izuzetno važna stavka. Osim sitnih izmjena koje ćete s vremenom vjerujte nam imati, brinemo se o sigurnosti i brzini vaše web stranice, SEO te backup vaše web stranice.

Uz ovo vam radimo kratku edukacije i dobijete pristup našim internim člancima gdje ćete naučiti više o samostalnom upravljanju i ažuriranju web stranica. I da, uvijek smo na raspolaganju kada zapne.

 • Održavanje sigurnosti i brzine
 • Edukacije i kreiranje pričuva stranice
 • Održavanje uključeno u cijenu prvu godinu

Cjenik

Cilj nam je ponuditi vrhunski odnos uloženog i dobivenog sa našim web stranicama. Fokus nam je na kvalitetu i ispunjavanje cilja vaše web stranice.

Web hosting
750,00kn
godišnje
Nudimo preporuke i pomoć pri kupnji domene & web hostinga kao i vlastiti web hosting.
 • Nudimo vlastiti web hosting po cijeni od 750,00 godišnje Osobno konfiguriran i održavan web hosting sa vrhunskim performansom. Rado preporučimo i alternative.
 • Domena Pomoć pri odabiru, kupnji i postavljanju web domene
 • Email račun i "backup" stranice Uz web hosting dobijete i vlastiti email račun koji je vezan na vašu domenu. Konfiguracija & uključena u cijenu izrade web stranice.
Izrada web stranice
Od 5.000,00 Kn
Web trgovine bazirane na najpopularnijoj svjetskoj wordpress/woocommerce platformi. Krase ih moderan dizajn, lakoća korištenja i odlično korisničko iskustvo.
 • Potpuna funkcionalnost Web trgovina uključuje modernu i responzivnu web stranicu sa svima funkcionalnostima koje očekujete od web trgovine
 • Funkcionalnost Integiran sustav plaćanja (payment gateay), mogućnost višejezične stranice, sustav filtriranja, kategoriziranje, definiranje zona dostava, vođenje skladišta i mnoge druge...
 • Edukacija i osobni trening Edukacija da sami možete ažurirati proizvode, cijene, voditi skladište, raditi na SEO i mnoge druge.
*** Cjena izrade web stranice je informativnog karaktera i može se mjenjati ukoliko vam je potrebna posebna funkcionalnost. Kontaktirajte nas kako bi vam poslali neobvezujuću ponudu.
Održavanje
300,00
mjesečno
Održavanje i rad na sigurnosti i brzini web stranice kao i povremene promjene na samoj stranici.
 • Sigurnost & brzina Web stranici je kao i svakom sustavu potrebno održavanje s vremena na vrijeme.
 • Ažuriranje i edukacija Znamo da ćete kao novi vlasnik web trgovine imati puno pitanja. Uz izmjene sadržaja radimo i edukacije kako biste sami upravljali svojom stranicom.
 • Mjesečna izvješća Redevito vas izvještavamo o performansu, posjetama te dijelimo sugestije za daljnje unaprjeđenje.

Naš portfolio

Surađujemo sa mnogo klijenata. Ovo su neki od njih:

Što kažu naši klijenti?

Ponosimo se suradnjom sa klijentima i oni znaju da mogu računati na nas u bilo koje vrijeme. Evo što oni kažu:

andrija-tokic-andrijakop
"Zadovoljan napravljenim. Jednostavno, brzo, drugačije... i Tomislav uvijek dostupan, bravo!"
Andrija Tokic

andrijakop.hr

Arsim-Ibisi-PainteradnDecorator-1
"Odlično složena web stranica. Što je najvažnije, klijenti sada mogu pronaći moj posao online"
Arsim Ibiši

painteranddecorator.eu

Emini-Marin-Matic-1
"Moram pohvaliti rad i trud! Puno vremena je ulozeno ali su rezultati fantasticni. Posebno sam zadovoljan suradnjom i otvorenom komunikacijom."
Marin Matić

emini.hr

Josipa-Mustac-Vita-Nova
"Vrlo ažurni i profesionalni. Jako sam zadovoljna web stranicom za moju agenciju"
Josipa Mustać

vitanovanekretnine.hr

Mashala.eu-Martina-Milin-review
"Vrhunska suradnja! Tomislav je uvijek stand by što jako puno znači pogotovo tko se prvi put susreće sa web dizajnom i sve što on nosi. Preporučujem od srca 🤗"
Martina Milin

mashala.eu

Vinko-Lukic-Apartmani-Lukic-1
"Moderno i funkcionalno. Sve u svemu odlično odrađen posao i dobra suradnja."
Vinko Lukić

apartmani-lukic.com.hr

Sandi-Fonovic-SU-Sprint-1
"Profesionalno odrađen posao, web stranica izuzetno brza. Svaka preporuka!"
Sandi Fonović

su-sprint.hr

Josip-Jozin-Jozin-Gradnja
"Odlično odrađen posao. Stranica moderna, funkcionalna, laka za održavat. Preporučam!"
Josip Jozin

jozingradnja.hr

Kontaktiraj nas

Javi se za besplatne konzultacije… Obavit ćemo razgovor, popit kavu i raspravit o tvojim potrebama i ciljevima.

  Počni pisati i klikni Enter za pretragu

  Shopping Cart