Portfolio promotivnog videa

Promotivna videa radimo u svrhu promoviranja brenda, tvrtke ili određenog cilja kao što je prodaje nekretnine, promocija apartmana ili nešto treće. Ovdje smo istaknuli par videa, a ostatak možete pogledati na našem youtube kanalu. Pogledajte Promotivni video Croator Web studia u punom HD formatu.

Platforma otokvri.eu

Ovo je naš projekt kreiranja online platforme koja spaja ponudu i potražnju smještaja i poslovanja na otoku Viru. Uz to svakodnevno radimo na promociji otoka i dijelimo korisne informacije.

Matea Sewing Corner

Matea Sewing Corner je projekt na kojem radim sa krojačicom i dizajnericom. Odnosi se ne kreiranje brenda, promotivnog materijal, bloga i web trgovine.

Villa Wiena

Villa Wiena je kompleks od 2 apartmana gdje smo radili snimke dronom samog apartmana, plaža i otoka Vira radi promocije smještajnog kapaciteta.

Grover Autopraonica

Ovdje smo radili na jedinstvenom projektu u RH, mobilnoj ekološkoj autopraonici. Vanjesko pranje automobila parom, zatim unutrašnje pranje suhom parom, i to sve sa par litara vode. U video smo ukomponirali i krasne kadrove Gata i Rijeke.

Prodaja nekretnina (PRODANO)

Još jedan vlastiti projekt gdje smo osobno ulagali u gradnju nekretnine, ali evo i međuostalim kreirali i video za prodaju. Kuća je brzo i uspješno prodana!

Apartmani Smješko

Još jedan promotivni video na otoku Viru. Ovaj puta apartmani Smješko na početku otoka. Odradili smo snimanje apartmana, plaža, otoka i evo što smo dobili!

StartUp Inkubator

U sezoni 2019/2020 smo bili dio startup Inkubatora Rijeka sa projektom Arcade Reborn. Uz rad na projektu smo odradili i par promotivnih stvari za inkubator, međuostalim i pregled godine. Uživajte!

Arcade Reborn

StartUp projekt kojem je cilj vratiti gamere u doba arkadnih igrica. Radili smo na samim igricama, konzoli i generalnom razvoju poslovanja. Promotivni video je kreiran u retro stilu kao i sama ideja.

Video portfolio

Videa pogledajte u HD formatu na mom YouTube kanalu kako bi dobili najbolje iskustvo. Da vidite sva nova videa koja objavljujem, pozivam vas i da se pretplatite 🙂

Počni pisati i klikni Enter za pretragu

Shopping Cart