loader image
Oops...
Slider with alias marketing na drustvenim mrezama 1 not found.

Uvjeti nagradne igre

Pozdrav svima,

Prije svega želim reći hvala svima na sudjelovanju, ali i pozitivnim porukama koje sam dobio zadnjih par dana. Nadam se da će dobitniku web stranica pomoći proći kroz ovaj nepredvidivi period pred nama.

Svi sudionici su obavješteni e-mailom o izvlačenju pobjednika. Samo izvlačenje će biti u živo na našoj facebook stranici Croator Web Studio. Iz tog razloga vas pozivam da nas pratite večeras u 20:00.
Za samo izvlačenje ćemo koristiti online alat https://wheelofnames.com/ koji će nasumično izvući ime jednog pobjednika kako bi sve bilo fer i korektno.

Pobjednika ćemo obavjestiti i na njegovu e-mail adresu.

Pozivam vas da nas pratite i na našim društvenim mrežama gdje često dijelimo korisne informacije po pitanju web-a, digitalnog marketinga i online poslovanja.

Podsjetnik o uvjetima nagradne igre

I par riječi o uvjetima nagradne igre. Croator Web Studio pokriva troškove izrade web stranice, održavanje web stranice i hostinga web stranice na period od godine dana i pomoći ćemo vam osigurati besplatnu .hr domenu na koju kao fizička ili pravna osoba imate pravo.
Sama web stranica je ekvivalent web stranice koju izrađujemo za vlasnike apartmanskog smještaja čija je cijena oko 3000,00 Kn (ovisno o potrebama i funkcionalnosti web stranice). Nagradna igra je oglašena na više izvora i svi imaju mogućnost osvajanja web stranice. Izabrat će se samo jedan dobitnik. Sadržavat će do 10 stranica i funkcionalnosti klasične web stranice za najam apartmana, ugostiteljstva ili poslovanja. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi ovih uvjeta, molim vas da nam se javite na 

Hvala i sretno,
Tomislav

Razgovarajmo

Javite nam se sa vašim pitanjima, prijedlozima i kritikama. Uvijek smo spremni za razgovor.

    Počni pisati i klikni Enter za pretragu

    Shopping Cart